Reprezentant Infinity

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul Infinityonline Calarasi.

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului Infinityonline Calarasi

INTRODUCERE

In vederea accesarii si utilizarii site-ului Infinityonline este necesar sa cititi si sa acceptati in mod expres si neechivoc termenii si conditiile de utilizare de mai jos. Prin accesarea si utilizarea in continuare a prezentului site va obligati sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare descrise in prezenta pagina. Prin accesarea si parcurgerea site-ului Infinityonline va exprimati in totalitate si neconditionat acordul de a respecta implicit si neechivoc termenii si conditiile de utilizare de mai jos, precum si ansamblul de legi aplicabile asociate cu utilizarea prezentului site.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, datele si formele de prezentare ce alcatuiesc continutul prezentului site sunt proprietatea exclusiva a Infinityonline. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea informatiilor ce alcatuiesc continutul prezentului site in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Infinityonline. Infinityonline isi rezerva dreptul exclusiv si neconditionat de a modifica/altera/actualiza continutul si/sau structura prezentului site in orice moment si fara nici o informare prealabila. Toate drepturile referitoare la informatiile ce alcatuiesc continutul publicat si modul de prezentare al acestor informatii cu caracter informativ in paginile prezentului site sunt detinute de Infinityonline si protejate prin Legea drepturilor de autor.

INFORMATIILE PUBLICATE PE SITE

Site-ul contine o prezentare generala a serviciilor oferite de Infinityonline. Infinityonline isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza, in orice moment si fara a se obliga sa notifice (telefonic, pe email sau prin orice alt mijloc de comunicare), informatiile ce sunt publicate in prezentul site pe Internet.

LEGATURILE CU ALTE SITE-URI

Plasarea pe site-ul Infinityonline a unei legaturi catre alt site se face numai cu acordul explicit si conditionat in scris de la Infinityonline. Infinityonline, in nici un fel, nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor publicate pe site-urile terte, la care face trimitere de pe site-ul sau, aceste informatii neaflandu-se sub controlul sau indrumarea Infinityonline. Vizitatorul/Utilizatorul prezentului site este de acord, in mod obligatoriu si neechivoc, ca Infinityonline nu poate fi facuta responsabila pentru informatiile disponibile pe site-urile terte (incluzand dar nelimitandu-se la: continut, produse, servicii etc.).

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Infinityonline nu acorda nici o garantie in ceea ce priveste vizitarea/utilizarea prezentului site. Infinityonline isi rezerva dreptul (1) de a nu fi trasa la raspundere si (2) de a nu oferi nici un fel de garantie (incluzand dar nelimitandu-se la orice fel de daune, indiferent de natura acestora) pentru (a) modul in care este utilizat prezentul site sau site-urile care sunt legate de el sau (b) pentru imposibilitatea utilizarii acestuia/acestora. Infinityonline depune toate eforturile in legatura cu functionarea corecta a site-ului. Cu toate acestea, Infinityonline nu garanteaza ca: 1. prezentul site si echipamentele pe care este gazduit acesta (incluzand dar nelimitandu-se la servere etc.) vor functiona neintrerupt si vor fi lipsite de erori. 2. accesarea si utilizarea prezentului site este lipsita de riscuri si daune specifice folosirii Internetului si tehnologiilor asociate (virusi si/sau alte elemente si actiuni etc., inclusiv violarea securitatii informatiilor). Infinityonline depunde toate eforturile necesare in legatura cu informatiile furnizate prin intermediul prezentului site, pentru ca acestea sa fie corecte si de actualitate. In orice moment, exista posibilitatea ca informatiile publicate in prezentul site, informatii care descriu si detaliaza serviciile oferite de Infinityonline, sa nu mai fie de actualitate si in vigoare (partial sau total), acestea corespunzand unei definitii la momentul publicarii lor pe site sau al actualizarii diverselor informatii din prezentul site. Informatiile publicate in prezentul site (incluzand dar nelimitandu-se la serviciile oferite de Infinityonline etc.) sunt oferite numai cu caracter informativ si deci nu sunt si nu vor fi considerate ca fiind o oferta contractuala incheiata intre vizitator/utilizator si Infinityonline, in ceea ce priveste serviciile oferite de Infinityonline. Desi depunde toate eforturile Infinityonline nu poate fi trasa la raspundere, in nici un fel, in ceea ce priveste utilizarea neautorizata a informatiilor publicate in prezentul site si efectele ce pot decurge din utilizarea acestora (incluzand dar nelimitandu-se la daune materiale etc.).

DERULAREA CAMPANIILOR DE NEWSLETTER

Infinityonline inregistreaza si stocheaza datele de identificare ale: (1) clientilor existenti si (2) potentialilor clienti, persoane fizice sau juridice inregistrate in baza de date a Infinityonline prin metodele puse la dispozitia vizitatorilor/utilizatorilor si anume: (1) completarea adresei de email in casuta de newsletter, (2) completarea formularului de contact din pagina de Contact si (3) trimiterea unui email catre Infinityonline la adresa de e-mail publicata in fiecare pagina a prezentului site. Datele de identificare inregistrate si stocate in baza noastra de date vor fi folosite exclusiv pentru trimiterea de mesaje* cu caracter informativ in legatura cu serviciile oferite de Infinityonline. Mesajele cu caracter informativ (campaniile de newsletter) pot fi trimise prin e-mail si/sau prin mesaje SMS sau alte metode legale. Prin furnizarea datelor dumneavoastra de indentificare (incluzand dar nelimitandu-se transmiterea de nume si prenume, adresa, email, telefon etc., prin: (1) completarea casutei de abonare newsletter, (2) completarea formularului de contact si/sau (3) trimiterea unui email catre Informatica BFA), va exprimati acordul, in mod voit si neechivoc, sa primiti mesaje cu scop publicitar de la Infinityonline (incluzand dar nelimitandu-se la campanii de promovare/newsletter derulate prin email, mesaje SMS, pliante etc.). Infinityonline nu transmite aceste informatii catre terti. Campaniile de promovare derulate prin e-mail si/sau mesajele SMS au scopul de a informa in legatura cu ultimele actualizari, promotii sau reduceri de pret ale serviciilor oferite de Infinityonline.

Procedura de abonare la newsletter prin e-mail si SMS

Persoanele fizice sau juridice care doresc sa primeasca de la Infinityonline mesaje cu scop publicitar se pot abona la campaniile de newsletter derulate de Infinityonline, dupa cum urmeaza: (1) completarea adresei de email in casuta de Abonare newsletter. (2) completarea formularului de contact disponibil in pagina de Contact. (3) trimiterea unui email catre Infinityonline.

Procedura de dezabonare la newsletter prin e-mail sau mesaj SMS

Pentru a nu mai primi mesaje cu scop publicitar de la Infinityonline, orice persoana fizica sau juridica are posibilitatea sa se excluda din campaniile de newsletter derulate prin e-mail de Infinityonline, prin trimiterea unui e-mail la adresa publicata in toate paginile prezentului site. Mesajul e-mail de dezabonare trebuie sa includa urmatoarea formula de dezabonare: Formula de dezabonare: la Subiect trebuie inclusa urmatoarea formula de dezabonare: “Dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + E-mail-ul dumneavoastra.”, unde: – Numele dumneavoastra – Va fi specificat numele persoanei care se dezaboneaza – E-mail-ul dumneavoastra – Va fi specificata adresa de e-mail care urmeaza a fi exclusa din viitoarele campanii de newsletter derulate prin e-mail . Ulterior, va fi trimis catre adresa de e-mail furnizata un mesaj de confirmare a dezabonarii, care va contine la Subiect urmatoarea linie de formula de dezabonare: “Confirmare dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + E-mail-ul dumneavoastra.”.

Procedura de dezabonare la newsletter prin mesaje SMS

Pentru a nu mai primi mesaje SMS cu scop publicitar de la Infinityonline, orice persoana fizica sau juridica inscrisa in mod voit in baza noastra de date are posibilitatea sa se excluda din campaniile publicitare derulate de Infinityonline, prin trimiterea unui e-mail la adresa publicata in toate paginile prezentului site. Mesajul e-mail de dezabonare trebuie sa includa urmatoarea formula de dezabonare: Formula de dezabonare: la Subiect trebuie inclusa urmatoarea formula de dezabonare: “Dezabonare mesaje SMS: Numele dumneavoastra + Nr. de telefon Mobil.”, unde: – Numele dumneavoastra – Va fi specificat numele persoanei care se dezaboneaza – E-mail-ul dumneavoastra – Va fi specificat numarul de telefon Mobil care urmeaza a fi exclus din viitoarele campanii publicitare. Ulterior, va fi trimis catre adresa de e-mail furnizata un mesaj de confirmare a dezabonarii, care va contine la Subiect urmatoarea linie de formula de dezabonare: “Confirmare dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + Nr. de telefon Mobil.”.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR PERSONALE

Infinityonline inregistreaza si stocheaza datele personale ale vizitatorilor/utilizatorilor, in situatia in care acestia au folosit cel putin una din cele 3 (trei) metode de contact disponibile in prezentul site si anume: (1) au completat formularul de contact din sectiunea de Contact a site-ului Infinityonline, (2) au trimis un email catre Infinityonline la adresa furnizata in toate paginile prezentului site si/sau (3) au completat casuta de abonare la newsletter. Datele personale sunt informatii furnizate care identifica o persoana fizica sau juridica, spre exemplu: nume, adresa, telefon (mobil sau fix), e-mail etc. Infinityonline va pastra confidentialitatea informatiilor furnizate de dumneavoastra. Persoanele fizice si juridice care acceseaza si utilizeaza site-ul Infinityonline si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul celor 3 metode de contact descrise si disponibile in prezentul site isi exprima acordul, in mod expres si neechivoc, pentru: – prelucrarea de catre Infinityonline a datelor si informatiilor cu caracter personal (incluzand dar nelimitandu-se la: (1) trimiterea de mesaje cu caracter informativ, (2) trimiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct ce fac referire la serviciile oferite de Infinityonline si (3) efectuarea de studii de piata); – alte operatiuni de afaceri derulate de Infinityonline si permise de lege, ce nu necesita aprobare din partea respectivei persoane fizice sau juridice. Prin accesarea si utilizarea in continuare a site-ului Infinityonline va exprimati acordul, in mod expres si neechivoc, in conformitate cu prevederile legilor in vigoare (incluzand dar nelimitandu-se la Legea nr. 677/2001 ce face referire directa la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea si libera circulatie a datelor cu caracter personal).

INFORMATII INREGISTRATE AUTOMAT (DATE NON-PERSONALE)

In momentul accesarii/utilizarii prezentului site, datele non-personale (tipul de browser folosit, numarul de vizite, paginile accesate etc.) sunt automat inregistrate si stocate, in vederea masurarii numarului de accesari si imbunatatirii continutului site-ului Infinityonline. Informatiile non-personale colectate nu vor fi transmise unei terte parti.

FOLOSIREA DE “COOKIES”

Infinityonline colecteaza informatii ce privesc exclusiv modul in care prezentul site este utilizat, prin folosirea de “Cookies”.

ACTUALIZAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE

Infinityonline isi rezerva dreptul de a actualiza/altera/modifica in orice moment continutul prezentului site (incluzand dar nelimitandu-se la informatii ce privesc serviciile oferite de Infinityonline, dar si Termeni si Conditii de utilizare) si accesul la acesta. Actualizarile/Modificarile sunt aplicabile vizitatorilor/utilizatorilor/clientilor existenti din momentul imediat urmator publicarii lor pe site. Pentru orice nelamurire in legatura cu Termenii si Conditiile de utilizare expuse in prezenta pagina din site, precum si in legatura cu exercitarea drepturilor referitoare la accesarea si utilizarea site-ului Infinityonline, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact ce se regaseste in pagina de Contact a prezentului site. Informatiile prezentate in site nu garanteaza actualitatea serviciilor oferite de Infinityonline. Persoanele fizice sau juridice, interesate sa contracteze oricare din serviciile prestate de Infinityonline se obiga sa ne contacteze, telefonic sau prin e-mail, cu privire la primirea ofertei de servicii actualizata. Am citit Termenii si Conditiile de utilizare enuntate mai sus si ma oblig sa accept in mod expres si neechivoc continutul acestora descris in prezenta pagina.


 

Recomanda-ne prietenilor taiShare on Facebook0Share on Google+0Email this to someone
DEVINO REPREZENTANT INFINITY!

Infinity Online Calarasi reprezentant Infinity

Infinity cauta colaboratori-reprezentanti. Daca sunteti o persoana careia ii plac lucrurile frumoase, atunci acest mesaj vi se adreseaza cu precadere. In mod sigur ati folosit sau aveti cunostinte care folosesc produse similare cu ale noastre . Este vremea sa faceti o schimbare, sa nu mai fiti doar client. Toate visele dumneavoastra se pot implini daca aveti curajul sa le urmati. Acum puteti avea propria afacere ! Fiti propriul dumneavoastra sef ! Navigați pe site și nu ezitați să intrați în contact cu noi pentru a ne adresa orice întrebare sau comentariu.