Reprezentant Infinity

Cariera vanzari directe Infinity

Vanzarea directa este acea practica comerciala prin care produsele sau serviciile sunt desfacute direct consumatorilor, in afara spatiilor de vanzare cu amanuntul, prin intermediul vanzatorilor directi, care prezinta produsele si serviciile oferite spre vanzare.

Avantajele vanzarii directe:

  • Vanzarea directa este o metoda buna de a cunoaste si de a intra in relatie cu alti oameni.
  • Castigurile sunt pe masura efortului depus.
  • Vanzarea directa ofera un program de lucru flexibil.Agentii de vanzari sunt independenti. Esti propriul tau sef.
  • Vanzarea directa este o activitate lucrativa profitabila de suplimentare a veniturilor, este o industrie in dezvoltare
  • Vanzarea directa este o metoda buna de a porni o afacere personala.

Cariera vanzari directe.

Misiunea noastra este sa imbunatatim calitatea vietii, oferind oamenilor oportunitatea sa faca mai mult, simtindu-se in acelasi timp mai impliniti.

Suntem devotati descoperirii, recompensarii si pastrarii oamenilor de calitate. Si impartim cu tine responsabiliatea dezvoltarii carierei tale. Intotdeauna vei gasi aici resurse si sprijin pentru nevoile tale. Dezvoltarea la locul de munca face parte din modul nostru de a fi.

Punem accent nu numai pe atingerea obiectivelor, ci si pe modul in care le obtinem. Integritatea este foarte importanta in tot ceea ce facem.

La Infinity poti face cariera in vanzari directe alegand una dintre functiile de reprezentant vanzari directe sau consilier vanzari directe. Fa clic pe poze pentru a vedea conditiile necesare ocuparii postului dorit.

 

CONSILIER IN COMERT VANZARI DIRECTE (Cod CVD)

 

REPREZENTANT VANZARI DIRECTE (Cod VD)


 

Recomanda-ne prietenilor taiShare on Facebook0Share on Google+0Email this to someone
DEVINO REPREZENTANT INFINITY!

Infinity Online Calarasi reprezentant Infinity

Infinity cauta colaboratori-reprezentanti. Daca sunteti o persoana careia ii plac lucrurile frumoase, atunci acest mesaj vi se adreseaza cu precadere. In mod sigur ati folosit sau aveti cunostinte care folosesc produse similare cu ale noastre . Este vremea sa faceti o schimbare, sa nu mai fiti doar client. Toate visele dumneavoastra se pot implini daca aveti curajul sa le urmati. Acum puteti avea propria afacere ! Fiti propriul dumneavoastra sef ! Navigați pe site și nu ezitați să intrați în contact cu noi pentru a ne adresa orice întrebare sau comentariu.