Reprezentant Infinity

Afacerea ta ca reprezentant Infinity

Ca reprezentant Infinity ai propria ta afacere. Inscrie-te ca reprezentant Infinity si beneficiaza de bonusuri, credit si avantaje consistente.

Inscrierea unui reprezentant Infinity este gratuita. O poti face chiar acum, completand acest  Formular Inscrieri Reprezentant Infinity.

DE CE INFINITY?

Argumente pentru a deveni reprezentant Infinity:

 • Produsele se remarca prin calitatea si diversitatea lor. Majoritatea provin din tari precum: Franta, Italia, Spania etc.
 • Fiecare reprezentant Infinity care recomanda la randul sau altor persoane sa se inscrie in categoria reprezentantilor Infinity, poate obtine un bonus suplimentar care reprezinta 4% din achizitiile totale ale celor recomandati.
 • Comenzile pot fi plasate prin telefon, e-mail sau fax, iar livrarea se face în termen de maximum 6 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
 • Prin programul „Livrare la domiciliu”, consumatorul intra în posesia produselor cu mai multă usurinta, economisind astfel timp.
 • Termenul de plata pentru produsele achizitionate este de 30 zile de la data facturarii, iar în perioadele de oferta acesta poate ajunge la 90 zile.
 • Obtinerea de castiguri suplimentare prin acordarea de discount-uri de maxim 30% la fiecare produs comandat, in functie de categoria din care face parte si de valoarea comenzii.
 • Inscrierea unui reprezentant Infinity este gratuita. Pachetul de inscriere contine materiale si informaţii utile pentru începerea activitatii.
 • Bonusul de recomandare pentru primul nivel poate ajunge în medie la 1.000 lei / luna, fara efort.
 • Organizarea periodica de concursuri, cu premii in bani, produse sau excursii pentru 2 persoane în strainatate.

CUM DEVIN REPREZENTANT INFINITY ?

Pentru a deveni reprezentant Infinity, nu trebuie decat sa parcurgeti cativa pasi simpli:

 • Apelati numarul de telefon: 0743 108 982 sau trimiteti un e-mail la adresa: office@infinityonline.ro sau completati formularul INSCRIERE ONLINE.
 • Veti primi 2 formulare pe care trebuie sa le completati si pe care le veti returna impreuna cu copii ale cartilor de identitate (dumneavoastra si girantul dumneavoastra).
 • Comandati produsele prezentate in catalogul INFINITY telefonic, pe e-mail sau fax. Livrarea produselor comandate se face in termen de maximum 6 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
 • Produsele comandate pot fi achitate în termen 30 zile de la primirea coletului sau in termenul acordat in cadrul ofertelor speciale, la orice sediu BRD / CEC Bank / BCR / Garanti Bank / Posta Romana din localitatea dumneavoastră. Pentru efectuarea platii la Posta Romana veti prezenta la ghiseu factura pe care urmeaza sa o achitati.

Descarcati formularele:

 1. Contract de vanzare cumpare
 2. Fisa inscriere.

PROGRAM MOTIVATIONAL

Inscrie-te în Programul de Recompensare a Noilor Reprezentanţi Infinity !

Timp de noua luni iti recompensam implicarea si te invitam sa gusti succesul alaturi de noi!
Pentru a beneficia de avantajele Programului de Recompensare, orice Nou Reprezentant Infinity va plasa comenzi lunare respectand valoarea minimă specificata, timp de noua luni consecutiv. Numarul comenzilor care pot fi efectuate este nelimitat, insa valoarea fiecareia trebuie să fie cel puţin egala cu valoarea minima aferenta fiecarei luni din Program.

 

Luna 1  150lei

Carlo Bossi – EDP dama / barbati la JUMATATE DE PRET
4 testere fiola din gama CARLO BOSSI

sau

Ingrid – Fond de ten MINERAL SILK & LIFT
Ingrid – Oja DAVINCI
4 testere fiola din gama CARLO BOSSI


Luna 2 200lei

Elea – Crema de fata 50 ml
Ingrid – Luciu de buze Imagination
4 testere fiola din gama CARLO BOSSI


Luna 3 300lei

Global – Gel de dus nectar BIOFLAVON
Bell – Rimel ZIG ZAG
4 testere fiola din gama CARLO BOSSI


Luna 4 400lei

Elea – Crema de zi BB LIGHT
Bell – Ruj ROYAL MAT / GLAM ALOE VERA
4 testere fiola din gama CARLO BOSSI


Luna 5 500lei

Bell – Fond de ten BB CREAM
Bell – Fard de pleoape hipoalergenic


Luna 6 600lei

Carlo Bossi – EDP SPRING KISS / SUMMER KISS / LOVE KISS
Verona – Masca de fata


Luna 7 650lei

Bell – Pudra MULTI MINERAL
Bell – Set unghii ART FRENCH CHIC
Bell – Creion ochi/ buze PRECISION


Luna 8 700lei

Bell – Fond de ten CC CREAM
Bell – Set pentru sprancene EYE IN STYLE
Bell – Oja FASHION COLOR


Luna 9 750lei

Carlo Bossi / Vittorio Bellucci – EDP dama / barbati
Bell – Fard de pleoape FASHION & MAT / FASHION & PEARLY


Oferta inscriere noi reprezentanti in cadrul INFINITY

Orice reprezentant Infinity care recomanda noi reprezentanti ce beneficiaza de Programul de Recompensare, primeste bonus produse din oferta INFINITY in valoare de 400 lei:

 • 50 lei dupa parcurgerea de catre reprezentantul Infinity nou inscris a primelor 3 luni ale Programului de Recompensare
 • 150 lei dupa parcurgerea de catre reprezentantul Infinity nou inscris a primelor 6 luni ale Programului de Recompensare
 • 200 lei dupa terminarea Programului de Recompensare.

VREI MAI MULT?

Pentru incadrarea unui reprezentant Infinity in categoria de Coordonator / Manager, trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

 • incheierea unui ”Contract privind activitatea Coordonatorului”;
 • achizitie minima lunara cu intreaga echipa la nivelul de comanda stabilit;
 • inscrierea unui numar minim reprezentanti activi/luna – 6.

Bonus acordat:

 • 4% din achizitiile (la nivel de comanda) generate de Coordonator si reteaua sa in luna curenta – pentru achizitii de minim 5.000 lei si numar minim reprezentanti Infinity activi / luna – 6 din care minim 3 inscrisi in mod direct. (Senior Coordonator Infinity) ;
 • 4,5% din achizitiile (la nivel de comanda) generate de Coordonator si reteaua sa in luna curenta – pentru achizitii de minim 10.000 lei si numar minim reprezentanti Infinity activi / luna – 8 din care minim 5 inscrisi in mod direct. (Senior CoordonatorInfinity ) ;
 • 5% din achizitiile (la nivel de comanda) generate de Coordonator si reteaua sa in luna curenta – pentru achizitii de minim 20.000 lei si numar minim reprezentanti activi / luna – 10 din care minim 6 inscrisi in mod direct. (Senior Coordonator) ;
 • 5,5% din achizitiile (la nivel de comanda) generate de Coordonator si reteaua sa in luna curenta – pentru achizitii de minim 35.000 lei si numar minim reprezentanti Infinity activi / luna – 12 din care minim 7 inscrisi in mod direct. (Junior Manager Infinity ) ;
 • 6% din achizitiile (la nivel de comanda) generate de Coordonator si reteaua sa in luna curenta – pentru achizitii de minim 50.000 lei si numar minim reprezentanti Infinity activi / luna – 14 din care minim 8 inscrisi in mod direct. (Junior Manager Infinity) ;
 • 7% din achizitiile (la nivel de comanda) generate de Coordonator si reteaua sa in luna curenta – pentru achizitii de minim 65.000 lei si numar minim reprezentanti Infinity activi / luna – 18 din care minim 9 inscrisi in mod direct. (Junior Manager Infinity) ;
 • 8% din achizitii (la nivel de comanda) generate de Coordonator si reteaua sa in luna curenta – pentru achizitii de minim 80.000 lei si numar minim reprezentanti Infinity activi / luna – 20 din care minim 10 inscrisi in mod direct. (Senior ManagerInfinity) ;
 • 9% din achizitii (la nivel de comanda) generate de Coordonator si reteaua sa in luna curenta – pentru achizitii de minim 120.000 lei si numar minim reprezentanti Infinity activi / luna – 25 din care minim 14 inscrisi in mod direct. (Senior Manager Infinity) .

Bonusul se calculeaza prin aplicarea procentului corespunzator la achizitiile (la nivel de catalog) efectuate de intreaga echipa.

Acordarea bonusului catre Coordonator / Manager se va efectua dupa achitarea de catre reprezentantii Infinity inscrisi in echipa acestuia a c/val produselor achizitionate.

Coordonatorul / Managerul care dezvolta in cadrul echipei sale grupe de reprezentanti Infinity ramificati care in decursul unei luni realizeaza la randul lor achizitii de minim 5.000 lei, va incasa un bonus care se va determina prin cumularea urmatoarelor bonusuri:

 • Bonus 1 = determinat prin aplicarea procentului corespunzator achizitiilor generate de intreaga echipa, aplicat insa la valoarea achizitiilor generate doar de restul echipei (minus grupele care realizeaza minim 5.000 lei);
 • Bonus 2 = determinat prin aplicarea procentului de 1,5% la achizitiile generate de alti Coordonatori / Manageri din echipa sa;

Exemplu

Coordonator C1 – achizitii lunare = 45.000 lei / luna
In interiorul echipei coordonatorului C1 exista coordonatorul C2 – achizitii lunare = 20.000 lei
In interiorul echipei coordonatorului C2 exista coordonatorii C3 – achizitii lunare = 10.000 lei, respectiv C4 – achizitii lunare = 5.000 lei.

Bonus C4 = 5.000 x 4% = 200 lei
Bonus C3 = 10.000 x 4,5% = 450 lei
Bonus C2 = (20.000 – 5.000 – 10.000) x 5% + (5.000 + 10.000) x 1,5% = 250 lei + 225 lei = 475 lei
Bonus C1 = (45.000 – 20.000) x 5,5% + 20.000 x 1,5% = 1.375 lei + 300 lei = 1.675 lei
Bonus total acordat = 2.800 lei

Se considera Coordonator / Manager cel care realizeaza cu echipa sa – grupele de minim 5.000 lei (alti Coordonatori / Manageri) achizitii de minim 5.000 lei.

CREDITUL TAU

Limita de credit acordata de Infinity variaza in functie de vechimea ta in firma, astfel:

Vechimea ta Valoarea creditului tau (RON)
lunile 1, 2 si 3 de activitate 400
lunile 4, 5 si 6 de activitate 700
lunile 7, 8 si 9 de activitate 1200
incepand cu luna 10 de activitate 2000

 

Recomanda-ne prietenilor taiShare on Facebook0Share on Google+0Email this to someone
DEVINO REPREZENTANT INFINITY!

Infinity Online Calarasi reprezentant Infinity

Infinity cauta colaboratori-reprezentanti. Daca sunteti o persoana careia ii plac lucrurile frumoase, atunci acest mesaj vi se adreseaza cu precadere. In mod sigur ati folosit sau aveti cunostinte care folosesc produse similare cu ale noastre . Este vremea sa faceti o schimbare, sa nu mai fiti doar client. Toate visele dumneavoastra se pot implini daca aveti curajul sa le urmati. Acum puteti avea propria afacere ! Fiti propriul dumneavoastra sef ! Navigați pe site și nu ezitați să intrați în contact cu noi pentru a ne adresa orice întrebare sau comentariu.